En justa correspondència


Vaig començar aquest Revolt de Mar una mica per jugar, per provar, perquè havia llegit alguns articles blocaires i m’enganxaven… era una d’aquelles nits en què no saps massa que fer,però quan me’n vaig anar a dormir, en comprovar que el que havia escrit (una xorradeta, per cert) s’havia publicat, em vaig sentir entre satisfet i neguitós, com si alguna cosa important acabés de néixer.

[@more@]

Com que no sabia on aniria a parar tot plegat, no vaig fer el que es fa normalment en aquests casos: una mica de declaració d’intencions, una salutació als presumptes lectors, etc. Vaig pensar que escriuria quan tingués alguna cosa per explicar i em vingués realment de gust fer-ho, és a dir, per pur plaer i per ganes de comunicar, sense més… I així ha estat. En gairebé nou mesos he fet sis articlets, és a dir, menys que molta gent en una setmana; o sigui, una misèria!. I tanmateix, cada cop que he pujat algun escrit, unes quantes persones han vingut al revolt, han llegit el text i a sobre hi han intervingut.

Això és doblement sorprenent, perquè el meu bloc és visualment avorrit perquè sí: no hi ha fotos i a sobre les lletres són més aviat irregulars per motius tècnics que encara se m’escapen. És per això que vull agrair-vos la vostra presència al revolt de Mar. De fet, quan escric alguna cosa, miro el correu deu o dotze cops al dia per si hi ha notificació de comentaris, i cada vegada que en rebo un, no puc evitar sentir-me com un nen a qui li han fet un regal.

Així que, ara que he “tornat”, vull donar-vos les gràcies a totes/tots per ser-hi, per compartir un tastet de Revolt i també, és clar, per les estones de plaer que proporcioneu als vostres lectors amb els posts que escriviu, de manera mooolt més assídua que jo. Vull també agrair molt especialment a la Nur i a la Lluna el seu assessorament tècnic, sense el qual aquest bloc seria un desgavell total!

He dit abans que quan vaig crear el bloc vaig sentir que alguna cosa important acabava de néixer, però no la sabia definir. Ara ja ho he descobert: estava a punt de conèixer nous amics!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

21 comentaris a l'entrada: En justa correspondència

 1. onix diu:

  jo que soc relativament molt nova en això dels blocs també vaig començar una mica entre joc i fer-ho per obligar-me a escriure amb una mica mes de cura ,això no ho he aconseguit , Peró si trobar gent meravellosa ,amb una increïble qualitat narrativa ,un beuratge magnific per uns dits i ment inquiets com els meus ,si necessites un plus d’ajut no dubtis en xiular :)**

 2. nur diu:

  Jo no ho hauria expressat millor, Spock. No calien els agraïments, almenys no ens ho agraeixis mentre no s’arregli el desgavell de lletres: aviam si aquest cap de setmana tinc temps i en trec l’entrellat!!!

 3. onix diu:

  si em perdoneu que m’hi posi , jo el veig perfectament , penseu que depèn la grandària de la lletra i la configuració de pantalla que tots tenim personalitzada a la nostra manera es veu millor o pitjor i aquí ja no hi podem fer res ,:)

 4. nur diu:

  Onix: has de tenir posada la lletra molt i molt gran per defecte per poder veure qui i quan ha enviat un comentari! I les fonts dels posts tan aviat són Georgia com Arial. Tampòc no apareix la data de publicació dels posts (només l’hora): quina plantilla més rara.

  Digueu-me punyetera, però un dia o altre resoldré l’entrellat!!!

 5. Alepsi diu:

  Sí que has fet pocs articles, sí…. i s’ha de dir que jo vaig aterrar en el teu últim, el de la dentista somrient…. però a mi m’agrada el teu bloc. Avorrit? Home, no per ser amè un bloc ha de tenir fotos…. (de fet el meu en té ben poques).
  M’ha agradat això de sentir els comentaris com un regal. Ja és ben bé això….obres el correu i veus “3 comentaris” i oooooooooooh! És fantàstic saber que hi ha algú en alguna banda, que té l’amabilitat de perdre el temps en llegir quelcom que tu escrius.

  T’animo molt a tirar endevant!!!

 6. onix diu:

  Spock si em permets jo no m’atabalaria massa , de fet jo que soc com un nap de simple xDDDDD
  He vist la solució !!! simplement posa instruccions per gaudir d’un Revolt de mar amb plaent plenitud configuració de pantalla 1024 x 768 mida de text de l’explorer la mes gran i no oblidis…. shake before use XDDDD

 7. iruNa diu:

  Estic dacord amb tu, a mi em passa el mateix quan entro al bloc i veig que tinc comentaris nous!! per aquest motiu (i pq has entrat al meu bloc i t’has donat a conèixer) et faig el regalet d’escriure’t un comentari!!! je, je. Espero que ens seguim comunicant ara que sabem que existim, i no pateixis per les fotos, jo tampoc en tinc (sóc un desastre amb tots aquests temes tècnics!!!)
  una abraçada!!

 8. Dessmond diu:

  Cullons, Spock, nou mesos i sis articles? Deus fer masses estades siderals!

  El que és important és que a més de tenir blog, n’estiguis content de la reacció que provoca. Tan i fa la regularitat!

 9. Joana diu:

  Alguna cosa deu tenir aquest revol de mar perquè ens hi sentim atrets.Sense sospitar que ja tornava a estar en rodatge he tret el cap i ho he vist.I només puc compartir amb tu l’emoció d’aquest moment. Bé, jo m’emociono fàcilment.Què hi farem!
  Una abraçada.
  Ens llegim

 10. Mai se sap on ens portarà un bloc… Jo el vaig obrir per diverses raons; vaig començar a “enganxar-m’hi” però de seobte vaig adonar-me que molts dels motius que m’havien portat a obrir-lo s’havien esvait. Bloc tancat per una temporada… I ara que de nou vaig decidir reprendre’l sembla que la imaginació i la creativitat està en blanc… Així que silenci de nou!
  Merci per haver retornat, per poder-te rellegir, i sí que és cert, que tot aquest món et porta a conèixer personetes prou interessants!

  Ens llegim! Una abraçada!

 11. He arribat a travès de l’enllaç de l’onix en un post seui m’ha agradat el què he llegit! 🙂
  A veure, ja sé que es diu que la quantitat no importa però espero que aquest cop que et reenganxes ens ofereixis més de sis post! Que le teu bloc promet! 🙂

 12. Joana diu:

  Holaaaa!!! T’he deixat deures per aquesta setmana! Jajajaja Al meu bloc!
  Una abraçada

 13. Hola,
  jo també he arribat un xic de “rebot” al teu bloc. Però el trobo força interessant. Et continuaré llegint, i si no et fa res, et possaré a la llista dels meus links..

  Per cert, pregunta “indiscreta”, no seràs pas trekkie, oi?

  Long Live And Prosper!!

 14. ei, que faltava el meu comentari!!!! Spock, però podries escriure més sovint… ni que fos una micona….

 15. Txell diu:

  Ups! doncs jo hi acabo d’arribar amb l’efecte rebot.
  És fantàstic el món de la blogosfera, oi?

 16. denea diu:

  estic molt d’acord amb tu: un blog és un espai per escriure-hi quan et ve de gust. Quan tens alguna cosa a dir, passa que comences sense saber que escriure-hi i poc a poc et vas “enganxant”, almenys a mi m’ha passat!
  admiro molt el fet de que hi hagi persones que escriguin quan realment ho volen fer.
  Una abraçada!

 17. Vit diu:

  Jo reconec que abans escrivia més sovint, ara escric quan em ve realment de gust.
  Un plaer llegir-te! 😉

 18. Jo Mateixa diu:

  Bon dia!!!, ha aterrat al teu bloc mitjançant un enllaç que hi ha en el de la Denea, i escolta el teu està molt bé!!!

  No t’has creat una obligació, que de vegades la gent es pensa que un bloC es una obligació, que cal tenir-l’ho actualitzat a la collonesima i no es així, un bloc es per escriure-hi quant et ve de gust (que ja es el que fas) i quant tens coses prou significatives com per voler compartir amb d’altre gent.

  Enhorabona per els teus articles, son pocs però bons, una abraçada i molta sort al ciberespai!!!!

  BON NADAL!!!!!!!!!!!!

 19. iruNa diu:

  Hola de nou spock!!! primer de tot et volia desitjar moooolt bon any!! i després, si em permets un suggeriment, jo et diria que et passis a blogger… (pel tema de les fotos i això ja que allà la cosa és mooolt senzilla de fer. I per gent com nosaltres que sóm una mica negadets per la informàtica -jo mateixa- doncs és molt gratificant veure que pots fer moltes cosetes) però vaja, només és un suggeriment eh? Saps què passa és que estic intentant que blogger em pagui comissió per fer-los propaganda!!! jeje, és broma.
  Que siguis molt feliç spock, una abraçada!!! (aquí estarem per llegir-te)

 20. iruNa diu:

  Està bé… ja et donaré alguna coseta de la comissió, no seré tant egoista… jeje
  No, ara parlant seriosament… a mi també em va fer peneta per allò de que són els primers posts, la primera gent que vas conèixer… però pensa que sempre tindras les claus d’aquest piset i hi podràs entrar a rememorar vells records sempre que vulguis!!
  apa, una abraçada… i a veure si ens veiem pel barri!!! jeje

 21. neith diu:

  Nen, fas pocs comentaris, però la veritat és que et queden de conya. Aquest és ben emotiu i tendre. Espero poder continuar endavant l’aventura blocaire amb sort com en el teu cas. Ens veiem! Una forta abraçada i bona nit! ^^

Els comentaris estan tancats.