Concert per a un dia plujós

Fa mesos i mesos que no els sentia. Gairebé ni recordava que, quan em vaig comprar la primera gravadora de CD’s, vaig fer una recopilació “personalitzada” dels seus grans èxits, però avui, tot escoltant en Basas mentre preparava l’inevitable cafè matiner (gasolina pel cos), m’he assabentat que tornaven, i que just avui són a Barcelona![@more@]M’he quedat de pedra. Pensava que la ELO, un dels grups de capçalera de la meva adolescència i primers anys de facultat, ja feia segles que es dedicaven a viure de renda i a cuidar els seus fills… o néts. Però tot d’una, aquests músics de socarrel, ressorgeixen com l’au fènix per recordar-nos que encara són vius i que són capaços d’arrossegar molt de públic fins al Luz de Gas malgrat la pluja.

Sí, teniu raó: aquesta gent composaven una música descaradament comercial, fàcil i amb uns tocs sinfònics més que tramposos… però ara que els torno a escoltar, m’adono que el que feien realment era divertir-se fent música… i divertir a qui els vulgui escoltar. I a mi, aquests ressorgiments fugaços em fan una mica d’emoció, què voleu que us digui!

No hi podré anar, al concert de la ELO, perquè me n’he assabentat massa tard, però, com qui brinda a la seva salut, tan bon punt acabi aquest articlet, i s’acabi aquella trucada trista, la del “telephone line”, posaré l’equip a tota castanya i, abans que els veïns em piquin a la paret, cridaré amb ells allò de:

“ramalamalamalama Rock and roll is King!"

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Concert per a un dia plujós

  1. I a mi, aquests ressorgiments fugaçoswholesale nfl jerseys em fan una mica d’emoció, què voleu que us digui!

Els comentaris estan tancats.