Tot fent les primeres passes

Bé… com qui no vol la cosa, he creat un bloc sense saber-ne, sense tenir clar de què parlaré o parlarem, si us animeu a treure el cap de tant en tant per aquest Revolt de mar…[@more@]


Doncs això, que sense saber massa com funciona tot plegat, ja començo a sentir una mena d’emoció estranya: la d’encetar un projecte que no sé on anirà a parar, però que em permetrà escriure tot allò que em passi pel cap quan em passi pel cap… i el temps ho permeti, és clar.

Avui només puc dir que miraré de ser relativament constant, que comentaré notícies, vivències, neures diverses… i tot allò que cregui que pugui ser compartit.

Ara me’n vaig a dormir, que són quarts de quinze i demà em toca treballar a Girona! Serà una jornada atípica, però si tot va bé, no resultarà especialment complicada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Tot fent les primeres passes

  1. Taranna diu:

    Endavant Spock amb aquest nou projecte. M’he sentit identificat amb això que comentes en el teu primer article, doncs jo fa poc també vaig començar amb el meu bloc, i la veritat és que està prou bé, té la seva gràcia.
    Veig a més a més que tinc l’honor d’estrenar-hi els comentaris, ves per on!. Apa doncs, la benvinguda i ens llegim…
    Salutacions!

  2. Avui només puc dir que miraré de ser relativament constant, que comentaré notícies, vivències, neures diverses… i tot allò que cregui que pugui ser compartit.

Els comentaris estan tancats.